Hoofdpagina

Uit WikiMedica
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de gloednieuwe WikiMedica, dè pagina om per vak alle nuttige bestanden en examenvragen te raadplegen, en om vragen te stellen en te overleggen met klasgenoten. Om jezelf wat wegwijs te maken, neem deze richtlijnen door. Indien je er al mee vertrouwd bent: happy studying!

TIP: als je op een vakpagina bent, klik linksbovenaan op "Overleg" om vragen te stellen en te beantwoorden. Dit kan zonder account! (vergeet dan de spamfilter niet in te vullen). Klik hier voor een voorbeeld.


Inhoud

WikiNieuws

20 december 2014

Een statische kopie van het forum is weer bereikbaar. Meer info op http://www.medica.be/forum.

12 oktober 2014

Wegens een grote spamaanval is het forum momenteel niet bereikbaar. We houden het forum offline totdat we een passende oplossing gevonden hebben. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen via de website!

8 augustus 2014

Het forum is weer bereikbaar. De software waarop het forum werkt, is noodzakelijk vernieuwd. Het forum ziet er niet hetzelfde uit als vroeger, maar het bevat wel dezelfde inhoud als voorheen.

De bijlagen van het forum kan je nog niet terugvinden op het forum. Voorlopig kan je deze bereiken via de volgende link: medica.be/forum/files . Dit zijn alle bijlagen in één grote lijst, dus ik raad je aan om de zoekfunctie van je browser (control + f) te gebruiken.

Als er iets niet werkt, of als je inhoud niet kan vinden, aarzel dan niet om de webmaster te contacteren: webmaster@medica.be

11 juli 2013

De link naar het forum op de website is verwijderd. Voortaan kan je het forum nog steeds bereiken via WikiMedica. Meer info kan je hier vinden.

5 januari 2013

Het "grote bestandenprobleem" is opgelost: bestanden tot 10 MB kunnen nu geüpload worden. Met veel dank aan onze webhost, Ulyssis!


17 december 2012

Lancering van de WikiMedica. Veel informatie kan je vinden op de "Algemene info" pagina. Andere vragen, opmerkingen of errormeldingen mogen steeds worden gemaild naar webmaster@medica.be.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Geneeskunde
Biomedische Wetenschappen
International students
Hulpmiddelen